Multiteknikk Iddefjordfjella (05/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Iddefjordfjella
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Distance: 13.4 km
Time: 127:08
Average HR: 132
Maximum HR: 144
Multiteknikk på det gamle kartet over Iddefjordsfjella. En god del snø. Her skulle man virkelig få testet hele sitt o-tekniske repertoar-apparat ^___^

Økta avdekket en klar og tydelig akilleshæl, som jeg for så vidt har vært klar over en god stund, nemlig kompassløpinga. Den er helt horribelt dårlig, og det virker helt uforutsigbart til hvilken side jeg avviker. Jeg prøver å ta tak i det, men gang på gang blir det feil. Vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre med problemet.

Om man ser bort fra denne svakheten er det imidlertid mye bra orientering. Går mest i kurvelesing, og det rekker jo som regel fint i denne terrengtypen. Det er ikke alt som er helsvart selv om det iblant kan føles sånn. Gikk næringstom på slutten, men greide å holde ihop teknikken likevel.

Årsaken til den rare ruta rundt 22-24 er at jeg først trodde jeg hadde stemplet riktig på 22. post. Jeg fikk dermed en følgefeil, og greide å innbille meg selv om at jeg hadde vært innom 23. også. Til slutt innså jeg at jeg befant meg like ved 24. post, men at jeg ikke kunne ha vært riktig på de to foregående. Bestemte meg derfor for å ta hele rekka på nytt.
Show comments (0)
 
Multiteknikk Iddefjordfjella (05/01/2016) Multiteknikk Iddefjordfjella (05/01/2016)