Kurve uten kompass (10/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: La Breña
Organiser: NOF
Country: Spania
Distance: 6.58 km
Time: 40:39
Average HR: 132
Maximum HR: 145
Kurve-o uten kompass. Startet på posten lengst nordøst (ja, kartet er orientert mot nord). Fikk en bra start, og tenkte at dette gikk overraskende greit. Vurderte ved et punkt hvorvidt jeg skulle gjøre som Pasi Ikonen, og droppe kompass i vanlige løp også, samme hva treneren min sier, jeg tror bare han spøker uansett. Jaujau, alt som går opp må komme ned som de sier, og sånn gikk det også med hovmodet mitt. Ble satt ut av noen grønnfelt på vei til gropposten lengst nord, og endte med å gresse for langt ned i ett minutt.

Og det var da jeg forsto at det er veldig greit å løpe uten kompass så fremt man ikke begynner å bomme, eller kommer skeivt inn i postene, for da har mister man helt retningssansen. Ble en del sikksakk til neste post, og desto verre til neste igjen. På den positive siden så løp jeg i det minste beint. Dessverre var retninga 40 grader feil. Oppdaget jo etter hvert at jeg løp skrått i hellninga, og innså da at kursen ikke kunne være riktig. Tenkte det ville være enklere å ta seg inn i bakkant i posten, men det var lettere sagt enn gjort. Ble en liten tre-minutter ^___^

Greide å reise kjerringa og løp bra resten av løypa. Fornøyd totalt sett. Hadde ikke trodd jeg skulle klare meg så bra uten noe retningshjelp.
Show comments (1)
 
Kurve uten kompass (10/01/2016) Kurve uten kompass (10/01/2016)