Høyøkt mellomdistanse (11/01/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: El Lentiscal
Organiser: NOF
Country: Spania
Discipline: Mellom
Distance: 6.48 km
Time: 40:04
Average HR: 160
Maximum HR: 171
Mellomdistanse høyøkt. Hadde satt meg mål om å jobbe med postinnganger – finne raske og distinkte innganger i forkant. I tillegg hadde jeg et mentalt mål om å unngå tidstap ved punkter hvor noe uforutsett oppstår og jeg mister fokus.

Vi ble satt på en prøve allerede ifra start. Førstepost var i en helt annen retning en veien til startpost. Stoppet helt opp men tok meg likevel ikke god nok tid. Tenkte å finne slepet som går på tvers av streken, men kom meg aldri tidsnok inn i skogen. Dårlig start.

Så fulgte noen enkle strekk ute på stranda. Grei skuring. Så bar det inn i skogen igjen. Ble overrasket over løpbarheten. Skogen var lav og tett overalt, også i det hvite, derav sikksakk-løpinga. Greide å holde meg sånn noenlunde til det jeg hadde som mål på forhånd, men var aldri et helt strekk i forkant.

Til ellevte hadde jeg planen klar for inngangen. Jeg ble nok litt for unøyaktig, og dro opp feil rygg. Forsto ingenting, og brukte lang tid på å hente meg inn. Ble tatt igjen med to min av Martin.

Etter det endret løpet fullstendig karakter for min del. Fra å være opptatt av arbeidsoppgaver gikk jeg til å bli opptatt av eksterne forhold, slik som hva Martin gjorde, hvor jævlig det grønne var, og hvor uenig jeg var med karttegner. Etter dét ble det mye rot. Gutset i overkant mye, og fikk flere gode strekktider, men kom alltid en ny bom.

Dårlig veivalg til tjuende. Tapte 40 sek på å løpe rett på gjennom det grønne. Idiotisk bom på siste også.

Håpløst dårlig orientering. Feilet fullstendig med tanke på det som var målsetningene på forhånd. Totalt tidstap 5'30'', 1'04'' bak Magne som var raskest. Det er kanskje overflødig å si at vi sugde alle sammen.
Show comments (0)
 
Høyøkt mellomdistanse (11/01/2016) Høyøkt mellomdistanse (11/01/2016)