Downhill-intervall (11/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: El Lentiscal
Organiser: NOF
Country: Spania
Distance: 4.44 km
Time: 31:20
Average HR: 150
Maximum HR: 166
Etter mellomdistansen løp vi to downhill-drag. Rolig opp, hardt ned. Det var i alle fall tanken. For egen del startet jeg dragene like før den siste bakken lengst øst på kartet.

Jeg greide ikke å snu trenden fra mellomen, og fortsatte med den samme hetsinga. De to første postene gikk greit, men fikk en teit bom på tredje, og la kompasset nedi baklomma til fjerde. Bestemte meg for å starte på nytt foran sistedraget. Alltid godt å avslutte økta på en god måte.

Sjette og sjuende gikk greit, men på vei til åttende dro jeg åpenbart for høyt, og endte opp i en jungel uten like. Dette var visst den berømmelige dråpen osv, for i det øyeblikket klikket det helt for meg. Et voldsomt raseri, ja faktisk blindt hat, var alt jeg følte og klarte å uttrykke. Jeg greide ikke å tenke en eneste rasjonell tanke (det krever faktisk ganske mye energi å hate så mye) og de påfølgende ni minuttene (brukte 9'42'' på strekket) husker jeg ikke så mye konkret ifra, annet enn at raseriet etter hvert gikk over i desperasjon og bunnløs fortvilelse. Som det tydelig framgår av GPS-sporet var jeg ikke spesielt nær posten.

Jeg tror vi kan konkludere med at jeg har et ørlite aggresjonsproblem
Show comments (0)
 
Downhill-intervall (11/01/2016) Downhill-intervall (11/01/2016)