Lang postplukk (12/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: La Breña
Organiser: NOF
Country: Spania
Distance: 12.13 km
Time: 78:07
Average HR: 127
Maximum HR: 145
Postplukk uten postmarkering. Skulle jobbe med utgangsretning og visualisering av postringene.

Greide å være metodisk og konsekvent og holdt meg til det som var fokus for økta. Sleit i skrålia i starten og partiet 36-40, hvor man konstant ble slått ut av vegetasjon. Noen ganger greide jeg å sikte så langt at jeg kunne kompensere akkurat hensiktsmessig etter å ha avveket først til den ene sida. Men hovedregelen var vel heller at jeg ikke greide å sikte langt nok, og at kompenseringa dermed ble gjort på gefühl, som ikke alltid var like nøyaktig.

Var flink til å visualisere postringene i forkant. Dette gjorde at jeg hadde bra fart gjennom postene. Kun én MP, på 18. post. Var også bevisst på retning ut av postene hele veien. Noen steder ble jeg imidlertid for slurvete (eksempelvis til 3, 27, 52, 53, 68).

Totalt sett på det jevne. Pluss for høy bevissthet rundt målsetningene, minus for én-to bom mer enn akseptabelt.

PS: den rare ruta til 26. post skyldes at det var en gammel kar som drev og kjørte rundt på moped og ropte og tutet som om han var don Quijote. Tenkte først det var meg han hadde klikket på, så jeg lot være å klatre over gjerdet for å unngå å provosere ytterligere. Den enslige mannen bare fortsatte med kaukinga, driftinga og tutinga lenge etter at jeg hadde dratt, så det kan vel tenkes at det som plagde ham var indre, og ikke ytre løsgjengere.
Show comments (2)
 
Lang postplukk (12/01/2016) Lang postplukk (12/01/2016)