Postplukk (16/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: La Breña
Organiser: NOF
Country: Spania
Distance: 11.77 km
Time: 75:07
Average HR: 130
Maximum HR: 140
Postplukk uten postmarkering. Best sånn, da må man være nøyaktig helt inn i posten. Hadde gitt meg samme oppgaver som på forrige postplukkøkt – utgangsretning og å visualisere postringen.

Fikk mulighet til å revansjere meg på fjerdeposten fra høyøkta (som var fjerdepost her også). Har fortsatt store problemer med å lese kartet i dette området, men gikk bedre denne gangen.

Gikk ganske bra fram til 24. post, men så synes jeg kartet stemte dårlig en del strekk. Mener å merke en del skeivheter. Burde justert taktikken og gått mer på kompass, og ikke justere så mye ved hjelp av detaljer underveis på strekket. Mener jeg stemplet riktig på 29. post, men ser jo ikke helt sånn ut av ruta...

Mer bush i området 32.-49. post. Klarte meg lenge bra, men falt sammen på slutten. Et drøyt halvminutts bom på 44. post (merkelig kart...) og 20 sek til 48. post. Fikk ikke helt den gode følelsen etter dette, selv om jeg unngikk særlige feil før til 60. post. Klassisk retningsfeil. Hadde ingen andre slike, og det er jo bra. Likevel... det ble noen bom for mye totalt sett.

Flink til å være bevisst målsetningene mine, og lyktes med å være konsentrert hele veien til tross for at jeg var jævla pissetrengt den siste halvdelen.
Show comments (0)
 
Postplukk (16/01/2016) Postplukk (16/01/2016)