Tentativ høyøkt (17/03/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Divaska jama
Country: Slovenia
Discipline: Forlenga mellom (?)
Distance: 8.14 km
Time: 51:57
Average HR: 158
Maximum HR: 170
Mens de andre dro for å løpe sprint ved Adriaterhavet valgte jeg å bli igjen og heller løpe høyøkt i skogen. Løp E5 fra Lipica Open for å få et sammenligningsgrunnlag (og fordi det var i løpeavstand fra hotellet ;^) )

Etter en del trøbbel med et kne den siste tida, samt uvant som jeg er med steinete underlag, løp jeg økta med hjertet i halsen, svært redd for å skade meg. Derfor ble heller ikke pulsen så voldsomt høy, selv om jeg forsøkte å presse på der jeg kunne (les: turte).

Fikk visst til en brukbar start, selv om det ikke føltes sånn. Bra veivalg på langstrekket. I området lengst sør hadde jeg imidlertid store vansker med å lese kartet og finne postdetaljene. Hadde håpet det skulle være mulig å se noen tråkk rundt postene, men det var det svært sparsommelig med. Brukte derfor en del ekstra tid inni ringen flere steder. Til sjuende la jeg igjen to minutter, først ved å dra ned igjen i lia, og deretter ved å først stemple på feil detalj og dra videre. Skjønte imidlertid at det ble feil og dro tilbake og stemplet rett.

Tapte mye til både niende og tiende uten at jeg selv merket at jeg gjorde store feil. Fikk deretter til noen gode strekk, men ødela igjen for meg selv på 16. (50 sek) og 17. post. (40 sek). Hadde egentlig tenkt å avslutte økta der, men syntes ikke jeg kunne avslutte på et sånt vis, så tok de siste postene også.

Fire-fem minutter bak de beste tidene fra Lipica Open. Med andre ord en hel del å gå på, noe jeg for så vidt ikke trengte deres tider for å konkludere. Heldigvis en hel uke på meg til å lære meg dette terrenget.

Veldig artig kart og løype til tross for at det var vanskelig å løpe fort.
Show comments (0)
 
Tentativ høyøkt (17/03/2016) Tentativ høyøkt (17/03/2016)