Trondheim Sprint Camp E4 (10/04/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Festningen
Organiser: Wing OK/NTNUI/OL Trollelg
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 4.66 km
Time: 19:47
Average HR: 171
Maximum HR: 177
Siden jeg ikke løp det andre løpet i går ble det ikke noe jaktstart på meg, men fikk gå ut på intervallstart, noe som gjorde at jeg i det minste fikk gjøre løpet mitt selv. Jeg løp ikke postene i rekkefølgen indikert på dette kartet, jeg hadde sløyfa 8.-12. post (på dette kartet) først. Ellers alt likt.

Av en eller annen grunn har jeg tapt nesten 20 sek til førstepost i dag (Merk: sammenlignet med de som gikk ut på jaktstart. Lurer på om det var noe rart med tidtakinga...). Startet selv i normalt tempo. Burde løpt ned på veien umiddelbart til andre, men tapte neppe mer enn 2 sek. Sklidde forbi tredjepost og måtte klatre opp igjen for å få stemplet. Resten av den første sløyfa gikk fint, men tapte litt ekstra på farta så tidlig i løpet. Sånn er det med dieselmotor : /

Var flink til å være konsentrert, og var hele tida på vakt overfor ulike løypeleggerfeller. Jeg fant imidlertid aldri noen. Ikke så veldig mye mer å si om midtpartiet. Jeg gjorde jobben teknisk og fikk presset på bra fysisk. Godt med en litt kupert sprint.

Greide å ta postene i riktig rekkefølge i den siste phi-sløyfa, men de to påfølgende postene er jeg ikke fornøyd med. Tok feil veivalg til 20. post (2-3 sek) og gjennomførte dårlig til 21. post. Dermed tapte jeg klubbkampen om beste etappetid til Ulf med to sekunder. Hadde sjuende beste tid i dag, og det må jeg si meg fornøyd med. Syntes kanskje kroppen svarte litt bedre i dag enn de to foregående dagene.

En fin dag for å springe orienteringsteknisk løp :^D
Show comments (0)
 
Trondheim Sprint Camp E4 (10/04/2016) Trondheim Sprint Camp E4 (10/04/2016)