O-intervall natt (15/04/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Fallstad
Organiser: Lars
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 9.87 km
Time: 66:26
Average HR: 154
Maximum HR: 173
O-intervall natt med Jo, Jørgen, Lars, Ulf og Stian. Plan om å finne gode postinnganger, tenkte det ville bli avgjørende i dette terrenget. Første fullstendige høyøkt i terreng for min del siden Slovenia.

Kort fortalt gikk det vel fullstendig i dass. Greide ikke å gjøre noe som helst riktig teknisk. Var for opptatt med å fote meg til at jeg fikk lese noe kart. Helt udisiplinert lot jeg meg rive med og løpe etter de andre uten å sjekke retning eller ha noen plan for strekkene. I tillegg hadde jeg ei lykt som konstant slo seg av, slik at jeg enten måtte skru den på igjen, eller ta ut og inn ledninga til batteriet igjen. Ut på det tredje draget begynte den å slå seg av hvert 15. sekund, og da bestemte jeg meg for at det ikke var forsvarlig å fortsette.

Bevegde meg i retning parkeringa, men ville gjerne ha ei ordentlig høyøkt, så prøvde etter hvert å løpe hardt igjen. Lykta gikk et kvarter uten å slå seg av, så jeg tenkte jeg fikk prøve å bli med på det siste draget. Det gikk fint (lyktmessig) fram til jeg ramlet like før sistepost. Da hjalp det ikke å plugge i ledninga på nytt igjen heller, så løp til mål uten lys. Symptomatisk avslutning på ei fullstendig bortkasta økt. Forferdelig dårlig form. Ble fraløpt av alle de andre.
Show comments (1)
 
O-intervall natt (15/04/2016) O-intervall natt (15/04/2016)