Blåveisløpet (01/05/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Børsåsen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.69 km
Time: 37:02
Average HR: 162
Maximum HR: 173
Artig gjensyn med Blåveisløpet, har blitt fem år siden sist! Hadde som teknisk mål å være i forkant og legge planer for strekkene.

Kinkig innledning da startpost var på start, men taklet det greit synes jeg. En del nøling inn i førstepost (posten var dessuten veldig gjemt, et tilbakevendende tema i dag). Til andreposten ga inngangen seg selv, men jeg fikk ikke tak på kurvene og var heller ikke smart nok til å da stå beinhardt på kompasset. Ble en 45 sek bom. Jævla irriterende.

De to neste strekkene gikk bra, men greide ikke komme ordentlig på forskudd. Ble dermed noen dårlige trasévalg ned mot femte. Gjorde dessuten en liten parallellfeil inn i posten. Forferdelig masse vindfall på de to neste strekkene, men gjennomførte sånn tålelig.

Tenkte først å dra rett på/venstre på langstrekket, men forsto at jeg tok litt vel mye høyde i starten, så ble i stedet til en høyrevariant. Tapte mye tid etter at jeg tok av stien på vei inn i posten på både elendige trasévalg og en liten miss på selve posten (leste ikke postbeskrivelsen). Niendestrekket var et helvete for de blytunge beina mine, men følte jeg løp bra teknisk. Mer blanda drops de påfølgende strekkene. Så smått på forskudd.

Brukbar avslutning med unntak av dårlig kurs til 16. post. Skuffa over ikke å ha bestetid ned til siste (-_-)

Best i «gjesteklassen», imidlertid burde jeg ha slått NTNUI-herremiklene med så mye mer. Går for sakte, men har i det minste høy utnyttingsgrad av den stakkarslige formen jeg har å by på.
Show comments (0)
 
Blåveisløpet (01/05/2016) Blåveisløpet (01/05/2016)