Vårløpet (08/05/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Frigården
Organiser: Stjørdals-Blink
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.54 km
Time: 33:02
Artig å løpe sånn helt vanlig o-løp igjen! Ikke noe press, ikke noe stress, ingen emit-tag, ingen GPS-vest. Nå var det jo likevel ikke heeelt prestisjefritt. Var flere gode løpere på start, og jeg har alltid høye forventinger til meg selv når jeg løper med kart i handa.

Fokuset for i dag var kompassarbeid. I så måte var løpet en eneste stor fiasko. For å ta det positive først: jeg greide å bruke kompasset hensiktsmessig når det ble servert åpenbare kompasstrekk (f.eks. åttende og trettende). Men så snart jeg avvek fra streken på et strekk så la jeg visst kompasset i lomma (presumptivt med idéen om at nå er ikke kompass lenger relevant for gjennomføringa av strekket). Dette førte primært til flere småfeil underveis på strekkene, men også inn i poster, slik som førstepost.

Totalt sett litt for mange unøyaktigheter. Helt unødvendig i et så enkelt terreng. Evner visst ikke å gjennomføre gode tekniske løp for tida. Fortsatt rusten, og mangler den sikkerheten jeg pleier å ha. Fysisk var i det minste dagens løp et lite skritt i riktig retning. Var ikke like blytung som jeg har vært de siste ukene.
Show comments (0)
 
Vårløpet (08/05/2016) Vårløpet (08/05/2016)