Freidigstafetten (29/05/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Gråkallen
Organiser: Freidig
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3. etp.
Distance: 6.9 km
Time: 38:38
Herrejessu, så hinsides håpløst elendig! En bom av typen til fjerde er det flere år siden jeg gjorde sist. Kom ned i myra halvveis på strekket og begynte av en eller annen grunn å lese lenger fram på strekket, enda jeg visste godt hvor jeg var. Fikk jo ting til å stemme først, men da jeg gresset oppe på haugen 150 meter for tidlig var det jo faen ikke noen post der. Tenkte umiddelbart at de hadde satt posten feil (as one does...), men etter halvannet minutt kom åpenbaringa, det var jeg selv som hadde dritet meg ut. Var da i en slags blanding av sjokk og raseri, og presterte derfor å bomme da jeg endelig skulle ta posten (stadig tredjepost), og neste post (fjerdepost).

Greide gradvis å legge skiten bak meg, men hadde aldri følelsen av å løpe bra. Til det satt bommen altfor mye i. Gikk i tillegg veldig tungt fysisk, men det var for så vidt ikke annet å forvente. Men det gjorde meg jo ikke MER lystig til sinns. Gjorde enda en N-løper-feil til ellevte, tok feil i stikryss og måtte snu. Ved hjelp av noen velegnede gloser greide jeg elegant å avskrekke alle mosjonister i en kilometers radius fra noen gang å skulle prøve seg på orientering.

Løp på mixlag med Dag og Hansi på de to første etappene. Jeg hadde dessverre ikke noen å veksle videre til. Ser dessverre ikke ut til at vi kommer med i resultatlistene som disk engang.

Ei god tid i dag hadde nok vært 31'50''. 32'00'' hadde sikkert vært brukbart det også, men tror nok du må ned på 31'50'' for at vi kan snakke bra nivå.
Show comments (1)
 
Freidigstafetten (29/05/2016) Freidigstafetten (29/05/2016)