Stafettintervall (11/06/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Gjeldsåsen
Organiser: Lars
Country: Norge
Distance: 9.26 km
Time: 61:28
Stafettintervaller fra Jamtkneppet. Hele førstelaget til Jukola -1 +1 stilte til start. Flott ungdom! Skulle jobbe med planlegging igjen, synes det er spesielt vanskelig på slike o-intervalløkter sammen med andre løpere. To momenter gjør dette svært krevende for min del: 1) det er mange andre løpere rundt meg som jeg «må» forholde meg til. 2) jeg har ikke ei hel løype til å gjøre det på, og det er dermed vanskelig å finne roen.

Om man vurderer måloppnåelse ex-ante så var det i grunn ei svært mislykket økt. Hadde ikke viljestyrke til å gjøre min egen greie når vi først satte i gang. Var vel knapt i forkant på et eneste strekk. Mye stressing, konstant på etterskudd. Samtidig ikke de store feilene, og var dermed med bra framme ved slutten av alle dragene med unntak av siste. Her gjorde jeg en tjuesekunders bom på første, og ble etter det alene bakerst. Resten var temmelig bra, så endte bare 20-25 sek bak i mål.

I sum en del å gå på fram mot Jukola. Har heldigvis en trygghet i at jeg vet at jeg alltid greier å roe ned når jeg får gå ut temmelig aleine på en sein og lang stafettetappe. Det tar imidlertid ikke bort det poeng at nettopp dette stresset som jeg kjenner på slike økter er noe jeg må trene mer på for å lære meg å mestre.

Ganske røft terreng med mye kvist og kvast samt tøff kupering. Tok en del lenger tid enn jeg hadde ventet, men det var for så vidt bare en positiv overraskelse sånn for treningas skyld.
Show comments (0)
 
Stafettintervall (11/06/2016) Stafettintervall (11/06/2016)