Intersport-Rastit (16/06/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Salmenmäki
Organiser: Lappeen Riento
Country: Finland
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.98 km
Time: 32:28
(Merk: har tegnet inn løypa på model-event-kartet, da scan-kvaliteten på dette kartet var bedre).

Løp et lokalt løp kloss på Jukola-terrenget. Gledet meg til å teste ut terrenget i høy fart. Løp riktignok ikke helt maks, men heller i et tempo jeg kan holde i 60-70 min.

Følte ikke jeg hadde helt kontroll på vei til førstepost, men valgte å fortsette og satset på at jeg ville ta meg inn. Det gikk fint. Også de neste strekkene er jeg godt fornøyd med. Til fjerde kom jeg litt for langt til venstre og ble stoppet av stupet. 5-10 sek tapt.

Vet ikke om jeg løp den beste traséen ut fra femte, men tapte nok mest tid på løpsfarta på dette strekket. Tok posten fint. Sjuendestrekket er jeg også svært tilfreds med. De to påfølgende strekkene var enklere, men tapte litt tid på at jeg ramlet og snublet en del.

Var godt å få to «langstrekk». Litt mer Jukola-relevant enn alle disse kortstrekkene. Virker som jeg løp best på de lengre strekkene, selv om jeg mener det er litt å utsette midtveis til ellevte, hvor jeg gled ut av kurs.

Avslutninga på løpet er jeg imidlertid ikke fornøyd med. Valgte en trasé med mye grønt ut av tolvtepost (+5 sek), og gjorde en 15-sekunders bom på sistepost. Veldig unødvendig. Likevel temmelig tilfreds med løpet som helhet. Skøy!
Show comments (0)
 
Intersport-Rastit (16/06/2016) Intersport-Rastit (16/06/2016)