Forkorta lang (22/07/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Gåstjønnlia-Stienget
Organiser: Ole Morten Wie
Country: Norge
Distance: 10.06 km
Time: 62:19
Løp H21-løypa fra KM langdistanse som ble arrangert samtidig som Jukola. Skulle prøve å sette sammen de to elementene jeg har trent mest på den siste tida, planlegging av strekk og kompassløping.

Temmelig fornøyd med gjennomføringa, minimalt med feil på hele løypa. Den største var nok på vei til ellevte, hvor jeg etter å ha løpt forbi Grantjønna skulle ta av stien. Tok av for seint og endte i ei tett skråli. Gikk kanskje 15 sek her. Kom unødvendig langt ned til tolvte også. Foruten dette svært så reint. Litt usikker på veivalget til åttende. Er muligens raskere å holde høyden i starten og løpe skrått opp gjennom det lysegrønne andre halvdel. På den andre siden innebærer det større risiko.

Synes det er mange fine, rette linjer her. Iallfall der det innbydde mest til rett-på-løping. Ikke like påpasselig der det var mer naturlig å bruke kurvene, men synes ikke det gjør noe. Når det gjelder planlegging av strekk var jeg ikke like flink. Hadde planen klar for neste strekk ved ca. 50 % av postene. Ble ikke så avslørt i og med at løypa innbydde mye til å løpe rett på.

Overrasket over at jeg ikke løp raskere. Hadde forventet iallfall å komme under 60 minutter, men til tross for et nærmest feilfritt løp greide jeg ikke det. Jeg hadde riktignok tunge bein, men det pleier ikke å utgjøre SÅ stor forskjell. Konkluderer med at løypa var tyngre enn forventet.
Show comments (0)
 
Forkorta lang (22/07/2016) Forkorta lang (22/07/2016)