O-intervall Kvannlia (28/07/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Reinfjellia-Raudvatnet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 8.19 km
Time: 49:52
O-intervall på nytt kart, og delvis jomfruelig terreng! Glede ^___^

Mellomdistansepreg over løypelegginga. Skulle etter beste evne forsøke å være på forskudd. Det viste seg vanskelig, iallfall i starten av strekkene. Uten poster må man være så nøyaktig inn i postene at det blir lite med tid til å lese videre på neste strekk. Det blir i så fall en risikabel taktikk som fort kan slå tilbake gjennom unødvendige postbom. I stedet vurderte jeg det som en bedre metodikk å være nøyaktig inn i posten, ta en god kurs ut av posten og deretter jobbe seg på forskudd. Synes det i all hovedsak fungerte bra. På de to siste dragene, som var litt enklere, greide jeg også å planlegge videre neste strekk.

Veldig artig økt, koste meg i herlig terreng og på et godt kart! To steder stusset jeg imidlertid litt. Inn i andreposten tror jeg kanskje den gule kollen skal være ei fordypning. På 18. post fant jeg ikke noen stein, og er usikker på om jeg var innom 22. post. Kunne ikke se noen markert nese noe sted.

Det kjennes godt at jeg nå har såpass trygghet med kompasset at jeg bare kan legge på plata og løpe avgårde når jeg ikke har greid å planlegge videre. Håper bare ikke dét blir en sovepute.
Show comments (2)
 
O-intervall Kvannlia (28/07/2016) O-intervall Kvannlia (28/07/2016)