Mellom på Træna (04/08/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Husøya
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.34 km
Time: 42:22
Etter 25 mer eller mindre begivenhetsrike leveår fikk jeg endelig besøke Træna, om enn for bare fire timer. Jeg benyttet halvannen av dem til å løpe orientering, og synes det var vel anvendt tid ^___^

Mellomdistanse som jeg la i 2012, så husket ikkeno'. Var innstilt på å bruke kompasset og blikket i samråd. Var kanskje litt i turistmodus, så ble litt slepphendt med arbeidsoppgavene noen steder. Dagens store blunder kom åpenbart til sjettepost, hvor jeg ikke turte å stole på det kompasset fortalte meg, men heller valgte å løpe på de formasjonene jeg mente å kunne tyde foran meg. Ergerlig! Dårlig gjennomføring av åttendestrekket også, selv om veivalget nok var det beste. Siden det var flo var det uaktuelt å kutte over sjøen både til sjuende, åttende, så vel som femtende.

Hadde ventet meg ganske lettløpt bunn, men fikk mer følelsen av å løpe i skotsk høylandsterreng. Mjuk, sugende lyng og delvis tuete. Hjalp nok heller ikke at jeg hadde ei tøff hardøkt fra i går i beina. Men siden været var så fint valgte vi å dra utover til Havfolket© i dag i stedet :^)

Ikke så teknisk krevende når det ikke finnes trær i veien, men ei hyggelig økt uansett. Fint på Træna!
Show comments (0)
 
Mellom på Træna (04/08/2016) Mellom på Træna (04/08/2016)