O-intervall Reinfjellia (08/08/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Reinfjellia
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 13.47 km
Time: 85:40
O-intervall i Reinfjellia på det nye kartet. Paul hadde lagt løype. Ekstra fokus på forenkling i dag, ble vel desto viktigere i og med at utskrifta var i 1 : 15 000. Krevende å lese!

Startet ganske bra. Fornøyd med veivalg og gjennomføring det første draget. Det andre draget var skikkelig krevende, måtte derfor sette ned farta litt i starten. Da jeg omsider kom fram til åttendepost (og sistepost på draget) skjønte jeg ikke at jeg var ferdig, og fortsatte etter streken mot ellevte. Først nesten framme ved ellevtepost oppdaget jeg feilen... Tok meg en to-minutters pause før jeg startet å løpe hardt igjen, først mot startpost og deretter hele neste drag. Mye bra her også, men dårlig retningsløping på langstrekket kostet meg nok ca. 20 sek.

Fortsatte i samme stil. Mye brukbar løping, men savnet den helt store flyten. Vasstrukkent kart mot 15. post, men løste det bra. Valgte noe sikrere innganger i 16. og 17. post. Hele nest siste drag gikk også uten særlige feil. Det siste draget var det verre med, men ser ikke helt hva jeg skulle gjort annerledes. Kartet var fullstendig ødelagt av regnet mellom start og 24. post, så løp bare på retning og prøvde å tyde konturene av blekket når jeg nærmet meg posten. La igjen hhv. 45'' og 60'' på de to postene. Resten gikk greit, men kjentes surt å få økta litt ødelagt av sånne ting.
Show comments (0)
 
O-intervall Reinfjellia (08/08/2016) O-intervall Reinfjellia (08/08/2016)