Forlenget mellomdistanse Rishatten (10/08/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Båsmofjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.61 km
Time: 48:12
Litt lang mellomdistanse i Båsmofjellet. NM-relevant, men mest med tanke på langdistansen. Hadde ikke noe spesifikt teknisk fokus, skulle bare gå på autopilot og se hvordan det fungerte, slik jeg gjorde under NM-uka i fjor.

Synes dette fungerte bra i store deler av løypa. Greide å være fleksibel og se hvilke tekniske momenter som ville være avgjørende på de ulike stedene. Unntaket er runden lengst nord (9.-14. post), hvor jeg ikke fikk vegetasjonen til å stemme noe særlig. Er blitt helt jungel her nå. Burde roet ned og vært mer nøyaktig. MP på 13. post, muligens på 12. også. Sykt unødvendig bom på 15. post, kanskje løypas enkleste. Undervurderte posten, men innså feilen fort og tapte «bare» 20 sek.

Etter dette løp jeg bra. Kun litt nøling på 19. post og 25. post, hvor jeg ikke hadde lest postringen godt nok i forkant.

Hadde på forhånd hatt et lite håp om å løpe på ned mot 45 min, men det ble i tøffeste laget. Hadde faktisk litt trøkk i beina i dag, så tror 45' hadde vært et veldig bra løp.
Show comments (0)
 
Forlenget mellomdistanse Rishatten (10/08/2016) Forlenget mellomdistanse Rishatten (10/08/2016)