O-intervall Fisktjønnlia (14/08/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Gåstjønnlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 5.76 km
Time: 34:52
Løp på et område jeg selv synfarte for to år siden, håpet det ikke ville hjelpe meg altfor mye. Tanken var å løpe i5, slik at jeg ville bli ør nok i hodet til at orienteringa ble vanskelig nok uansett.

Hadde satt meg ett o-teknisk mål for økta, og det var å ta en ordentlig kurs ut av alle poster. Har iblant erfart at jeg kan gli ut ordentlig i starten av strekk når jeg trår klampen i bånn. Sleit imidlertid med at kompasset surret veldig, Moscompass super-stable er kanskje ikke skapt for i5? : ( Retningene satt imidlertid temmelig bra fram til det siste draget, men her sprakk det litt. Kom for langt til venstre til 16. post og 19. post. I øvrig to postbom: nøling på 13. post, hvor det var to skrenter av omtrent samme størrelse, samt 17. post, hvor jeg først stemplet på en skrent under minstemål.

Var redd terrengkjennskap skulle ødelegge det o-tekniske utbyttet, men føltes i grunn som å løpe på et hvilket som helst annet kart som man har løpt på noen ganger før. Godt å kjenne at formen er på vei, selv om jeg stadig mangler noe eksplosivitet i bratte kneiker.
Show comments (0)
 
O-intervall Fisktjønnlia (14/08/2016) O-intervall Fisktjønnlia (14/08/2016)