Mellomrelevant Saltstraumen (20/08/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Saltstraumen
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 8.75 km
Time: 77:03
Siste NM-relevante økt før avreise. Løype med mellompreg på «feilsida» av Saltstraumen. Har mange gode minner fra dette terrenget etter gode økter her på diverse vårsamlinger opp gjennom ungdomsåra.

Hadde et ekstra fokus på kompasset på denne økta, ettersom sikt og løpbarhet kan være litt varierende. Etter ei innledning hvor retning var sentralt kom en periode hvor det ble mer naturlig å orientere på kurver og vegetasjon, og jeg la dermed bort kompasset litt. Greide ikke å ta det fram og bruke det nøye nok når det ble behov for det igjen. Eksempler på blemmer er midtveis til 17. post eller ut av 23. post (selv om jeg her riktignok prøvde å unngå noe grønt).

Har grodd igjen litt siden kartet ble laget, men det holder stadig grei kvalitet. Forsto riktignok ikke noe av disse sorte v-gropene. Fant ikke noe på hverken 28. eller 29. post. Ble da ganske forarget og var destruktiv de siste strekkene. Fant ikke noen stein på 33. post, men desto mer brennesle :)))

Litt usikker på hvor NM-relevant økta var, er vanskelig å finne noe som ligner på Straumøya øst. Tror kanskje dette ligner mer på kvalik-terrenget.
Show comments (4)
 
Mellomrelevant Saltstraumen (20/08/2016) Mellomrelevant Saltstraumen (20/08/2016)