MNM stafett (28/08/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Gruvåsen
Organiser: IL Nansen, Os IL
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 2. etp.
Distance: 7.46 km
Time: 36:51
Ny dag, ny mulighet til å terpe på retning. Skulle ikke være så overbærende med meg selv som jeg var i går. Er dessuten enklere å skjerpe seg når man løper på lag med andre. Angrep løpet som om det var NM stafett.

Gikk ut i tetklynga og tok teten etter 50 m. Så ikke noe til de andre etter det. Hadde ikke noen plan om å åpne ekstra hardt, men ønsket å få så stor luke som mulig. Fikk førstepost bra, og var disiplinert også til andre. Diffust her. Litt dårlig retning til tredje, men fikk justert raskt. Hverken så eller hørte noe til de andre, og minnet meg selv på at jeg ikke måtte sleppe meg nedpå av den grunn, men heller øke farta og nøyaktigheten ytterligere. Fikk en knapp fem-sekunder på femtepost, men ellers meget bra inn til passering. Kjente for første gang i helga at jeg hadde litt å spa på med fysisk også.

Hadde en mistanke om at Ulf og Stian bommet på sisterunden på 1. etp. Var derfor skjerpet og litt engstelig på flere poster her. Gjorde det enkelt for meg ved å ha gode kurser i bunn. 12. post likevel svært diffus, og måtte brette opp kartet og sjekke koden en ekstra gang. Resten av løypa gikk fint, med unntak av 14. post, hvor jeg la igjen 5 sek. Hadde fått det for meg at jeg skulle finne et søkk som helte imot meg, og ble derfor trukket litt langt ned.

Helgas klart beste prestasjon fra mi side. Godt å få det med seg foran NM. På sisteetappe unngikk Jo store feil og vi vant stafetten klart foran andrelaget ;^) ...igjen foran tredjelaget hehe : P
Show comments (2)
 
MNM stafett (28/08/2016) MNM stafett (28/08/2016)