O-intervall Jervfjellet (01/09/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Jervskogen
Organiser: Jo
Country: Norge
Distance: 8.91 km
Time: 60:23
Siste o-intervall før NM. Økta var også tenkt å ha en viss NM-relevans terrengmessig. Tja, noen tilsvarende problemstillinger var det jo. Hadde som mental målsetning å finne den selvsikre, rolige stafettfølelsen. Teknisk hadde jeg fokus på å være på forskudd.

Tidligere i år har jeg hatt tungt med å henge med på tempoet på slike økter, og orienteringa har heller ikke vært helt bra. I dag var det aldri noe problem å henge med fysisk, og dette var kanskje også grunnen til at jeg greide å ta såpass kontroll over mi egen orientering. Lå mye foran, men var samtidig rolig nok til at jeg kunne la andre ta teten uten å få noia.

Riktignok ble det noe bomming, men det meste må gå på kontoen «fullstendig håpløst kart». Glad vi var flere som plagdes, hadde jeg løpt denne økta alene hadde jeg nok kokt over. Gidder ikke nevne alle kartfeilene, kan bare ta med at skrenten på 14. post befant seg 60 m lengre sørvest i forhold til der den var tegnet...

Trasig med skitkart, ikke helt fornøyd med løypelegginga heller. Tar med meg den gode mentale innstillinga og at formen kan synes å være på vei.
Show comments (0)
 
O-intervall Jervfjellet (01/09/2016) O-intervall Jervfjellet (01/09/2016)