XXVIII Suunto Games lang (01/10/2016)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Haanja
Organiser: OK Võru
Country: Estland
Discipline: Langdistanse
Distance: 17.14 km
Time: 91:52
Suunto Games langdistanse. Første test på hvordan man ligger an. Dagens hovedmoment var å finne balansegangen mellom å være offensiv gjennom det grønne og samtidig være nøyaktig med kompassbruken.

Terrenget viste seg å være noe helt annet enn det vi har trent i så langt. Stort sett veldig bra løpbarhet, forholdsvis lite vindfall og sjelden veldig tett skog. Burde dermed være veldig enkelt, men jeg gjorde likevel masse feil. Feilene kan plasseres i to kategorier: 1) Retningsfeil. Er for unøyaktig med kompasset og skjener ut. 2) Dårlig trasé pga. på etterskudd. Skjer enten når jeg ikke har lest strekket godt nok på forhånd eller når jeg ikke evner å løfte blikket nok til å finne gode traséer.

Nærmest alle feilene mine i dag var ordentlige slurvefeil. Knapt nok et eneste strekk jeg er helt fornøyd med. Tiende, 14. og 17. må i så fall være de eneste. Bør også ta med meg at jeg treffer godt med veivalgene (bare ikke alltid like godt med gjennomføringa). Fire minutter tidstap på ei så enkel løype er uansett uholdbart.

Tung og veik kropp, men ikke annet å vente etter sesongpause og noen dager med en del trening. Med tanke på prestasjonen er jeg egentlig positivt overrasket over at jeg ikke ble slått med mer, eller av flere. Stort rom for forbedring de kommende ni månedene.
Show comments (1)
 
XXVIII Suunto Games lang (01/10/2016) XXVIII Suunto Games lang (01/10/2016)