Stafettrening (04/10/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Veskimõisa-Posa
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Distance: 7.33 km
Time: 43:54
Stafettøkt sammen med svensker, litauere, spanjoler ++. Skulle gjennomføre i henhold til Norsk Orienterings Hemmelige Formel For Fornem Stafettorientering®. Kan selvsagt ikke gå inn på hva det innebærer (hysj hysj).

Løypa var delt i to, med pause på ellevtepost. Bølgestart begge ganger. Gikk ut 40 sek bak på den første. Hadde en god plan for strekket og gjennomførte denne. På vei mot andre kom jeg inn på halen av ei stor pulje. Hadde bra kontroll, men greide ikke avansere i feltet. Ikke ordentlig på forskudd inn mot åttende, men bestemte meg i siste liten for å løpe rundt på sti. Burde nok ha løpt en rett-på-variant. Uansett, da jeg kom ned til myra ble det plutselig massevis av vindfall, og farta gikk betraktelig ned. Ble plutselig alene, noe som gjorde meg enda mer stresset. Trodde jeg hadde kommet lenger enn jeg hadde da jeg bøyde av mot høyre til søkket hvor jeg forventet å finne posten min. Glemte helt kompasset, og brukte lang tid på å hente meg inn igjen. Greit de siste to strekkene.

Gikk ut i siste pulje på andredraget, 1'05'' bak de første. Hadde nok med å fote meg de første hundre meterne, så kursen ble litt skeiv. Korrigerte da jeg kom ned til myra, og fikk posten fint. Bra kontroll de neste strekkene. Klare planer og påpasselig med retninga. På 17. post var jeg like bak teten, som hadde gjort flere feil. Ble passert av flere på gampe-delen, men gjorde jobben teknisk i det grønne. Valgte en bra trasé til 22. post som gjorde at jeg greide å avansere noen plasser. Full pinne de siste to minuttene. Godt å ta seg skikkelig ut.

Mye bra løping her. Hjalp nok en del å ha litt kurver å orientere på (basert på laserscanning), men var helt klart mye flinkere til å bruke kompasset enn jeg har vært på de fleste andre økter her nede. Dessverre fikk jeg også på denne økta ei hjerneblødning og kjempebom, noe som er helt utilgivelig på en stafettetappe.
Show comments (1)
 
Stafettrening (04/10/2016) Stafettrening (04/10/2016)