Langrelevant Madsa-Annimatsi (05/10/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Madsa-Annimatsi
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Distance: 8.83 km
Time: 69:47
Mer langrelevant terreng igjen. Jobbet med kompass samt å være flink med blikket så jeg finner gode traséer og unngår å sette meg fast. Synes i tillegg jeg greide å være flink til å legge planer for hele strekket.

Veldig tilfreds med de fire første strekkene. Mistet litt kontrollen inn i 39, og tapte nok 10-20 sek her. 35 gikk jeg egentlig rett i, men jeg fant ikke postflagget (det lå på bakken), så tenkte jeg hadde havnet i myra lenger nord. Skjønte etter en runde at jeg var på riktig sted første gang. Mye vindfall de to neste strekkene. Bra retning. Ved 37 er kartet litt skeivt, kollen lå lenger opp/sør.

Øktas store blemme kom på langstrekket til 45. Syntes åpenbart det gikk litt sakte på 1:15 000, så da jeg ved 31-tallet tok av fra stien begynte jeg å orientere 200 m lenger fram på strekket (nordøst for 40-tallet). Syntes jo kartet stemte ganske dårlig, men hadde jo vært borti verre. Fant naturlig nok ikke noen post der jeg mente den burde være, og etter ei stund bestemte jeg meg for bare å fortsette mot neste. Ut av posten demret det for meg hvilket kukstykke jeg hadde gjort. Kan vel ikke nekte for at det kom noen gloser da.

Greide å roe meg ned etter noen minutter og fullførte resten av løypa slik jeg burde. Skjønte ikke stort av kartet mellom 43 og 44, men greide å stå beinhardt på retninga, og da dukket til slutt posten opp.

Er nok den beste økta jeg har hatt i langrelevant terreng her nede, iallfall hvis man ser bort fra den sedvanlige gigabommen.
Show comments (0)
 
Langrelevant Madsa-Annimatsi (05/10/2016) Langrelevant Madsa-Annimatsi (05/10/2016)