Mellomrelevant Päidlapalu (02/10/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Päidlapalu
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Distance: 6.47 km
Time: 48:05
Dro tilnærmet rett fra løpet til andreøkta. Kjente meg merkelig nok vel så pigg som på løpet. Fokuset for økta var kompassløping. Var skeptisk til kartet, men det viste seg å stemme høvelig bra.

Til 45 mistet jeg stien og tok heller ikke en god nok kompasskurs. Sløvt. Ble tatt igjen av Håkon, og vi hadde en fin duell resten av løypa. Gikk til slutt seirende ut av den B^)

Interessant strekk til 38. Valgte å dra rett på over myra. Den var ganske jævlig, og burde absolutt unngås. Rotet i tillegg på slutten av strekket. Spørsmålet er om man bør ta høyde ved å dra venstre eller høyre for myra. Har til slutt falt ned på at venstre er best. Her får man en fin inngang via de hvite nesene (ikke i myra).

Til 39 valgte jeg å runde myra primært for å gjøre noe annet enn Håkon (som her lå foran), men han valgte også dra rundt : / Rett på er best. Temmelig stabilt herfra og inn. Noen dårlige retninger: 43-44 (som dessuten hang litt for langt ned) og ut av 47. Kult terreng med temmelig bra løpbarhet, definitivt mer mellomrelevant enn løpet tidligere på dagen.
Show comments (0)
 
Mellomrelevant Päidlapalu (02/10/2016) Mellomrelevant Päidlapalu (02/10/2016)