Sanddynekos (04/10/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Lajavangu
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Distance: 7.48 km
Time: 51:03
Herlig med ei lettløpt og fin andreøkt etter den harde førsteøkta. Dette var mer klassisk sanddyneterreng. Ikke noe mindre viktig med retninga i bunn på denne økta, altså.

Startet på verst mulige vis. Til førstepost prøver jeg å unnvike noe grønt, glemmer å korrigere og blir med et tråkk til noe som kan minne om et myrsig. Finner ikke noe post, og skjønner ikke noe av hvor jeg er. Etter to minutter med fuglehund-taktikken ser jeg posten. Løper tilbake til der feilen startet og tar posten på nytt. Forsto nå mye bedre vegetasjonstegninga.

Hadde håpet jeg hadde snudd kjerringa med to påfølgende gode strekk, men etter en mindre bom på fjerde gjorde jeg en kjempefeil til femte. Har ikke noen god forklaring på hva som skjedde. Etter sjette tok jeg imidlertid kommandoen over mi egen orientering og har løpt bra herfra. Nøkkelen er å både ha god retning og være på forskudd.

Løp siste 2/3 av 15.-strekket på nytt etterpå, denne gangen fortsatte jeg helt rundt nordkanten av myra, via X-en og T-en. Var 20 sek raskere.

Bra kart! Utrolig hvilken forskjell laserkurver kan utgjøre for middelmådige synfarere.
Show comments (0)
 
Sanddynekos (04/10/2016) Sanddynekos (04/10/2016)