Terrengtest (05/10/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Kirikuküla
Organiser: Norsk Orientering
Country: Estland
Distance: 9.47 km
Time: 49:23
Average HR: 170
Maximum HR: 175
Terrengtest bestående av 2 x rundløype (à ca. 1600 m) + o-teknisk sløyfe (2800 m) + 2 x rundløype.

Rundløypa var svært kreativ og ganske så utfordrende. Åpnet i hardeste laget og kjente det allerede etter fire minutters løping. Sprakk på de siste halvannen rundene. Jaja, må da være lov å være litt junior i hodet iblant.

Den o-tekniske delen er jeg godt fornøyd med bortsett fra sjetteposten. Løp som planlagt fram til de to utydelige stiene møttes (så ikke noen av dem). Mente videre at jeg hadde kontakt med fordypninga i det grønne, men så tok det veldig lang tid å komme over toppen av høyden og ned til den større fordypninga. Tydeligvis hadde jeg skjenet ut til høyre. Forsto feilen temmelig fort, men det gikk nok15-20 sek her. Veldig unødvendig.

Synes terrenget var utrolig fint. Svært likt slik jeg forestiller meg at mange av terrengene i Alberta og Saskatchewan er (eller i alle fall _var_ før kanadierne fant ut at de heller skulle grave opp skiten og utvinne tjæresand).

2'50'' bak Olav, som var raskest totalt. Hadde håpet å være litt nærmere, men ingen katastrofe med tanke på at jeg er i starten av en grunntreningsfase mens de andre fortsatt er i konkurranseform. Tapte ikke overraskende mest oppover og på vei/sti.
Show comments (0)
 
Terrengtest (05/10/2016) Terrengtest (05/10/2016)