Skjennungstua retur (13/11/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Skjennungen
Organiser: Anders Nordberg
Country: Norge
Distance: 7.08 km
Time: 60:15
O-teknikk som del av langtur. Jobbet med å bruke å minimere kartlesingstid og tid brukt på å ta kompaskurser. Prøve å øke effektiviteten uten at det går på bekostning av nøyaktigheten.

Ganske mye snø i terrenget, spesielt på de to første strekkene. Over 40 cm våt snø på det meste. Unngikk å la meg irritere over dette, og dreide tankene mot det jeg kunne gjøre noe med. Tradisjonelt en terrengtype jeg ikke har veldig god erfaring med, men i dag følte jeg at jeg mestret den bedre enn noengang. Greide å holde fokus på det som var målet for økta, noe som førte til at nesa var mindre nedi kartet og mer opp i været. Dermed fant jeg bedre traséer og kunne løpe «raskt» og billig. Oppdaget også at når jeg ikke brukte så mye tid på å lese kartet så greide hjernen min å omdanne kart-til-terreng og vice versa uten at jeg hadde kartet foran meg. På dette viset framprovoserte jeg faktisk en bedre karthusk enn det jeg trodde jeg hadde.

Greier ikke helt å være der at jeg kan planlegge og memorere lange og/eller komplekse strekk i forkant ennå, men er som regel 50-150 m på forskudd. Variert og morsom løype i et kult terreng. Fornøyd med alle strekk med unntak av 13. og 18. post.
Show comments (0)
 
Skjennungstua retur (13/11/2016) Skjennungstua retur (13/11/2016)