Stafettøkt Linderudkollen (15/11/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Linderudkollen
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 7.82 km
Time: 55:10
O-intervaller med gafling. Hadde mål om å gjøre det samme som jeg har greid på de rolige øktene de siste dagene, bare i høy fart.

Vi kjørte fellesstart på det første draget. På de andre var det én løper som gikk ut med 25 sek luke. Jeg startet først på det fjerde draget, resten med klynga.

Fikk en forferdelig dårlig start med en to-minutter på førstepost. Ble for opptatt av å finne gode traséer framfor å lese kartet, og gikk i feil gafling. Nybegynnerfeil av dimensjoner. Andrepost også elendig gjennomført. Ble lettet da de andre ventet på meg ved neste startpost.

Andredraget startet noe bedre, men glemte nok en gang bort kartet på vei til sistepost og løp for lavt i lia. Da vi oppdaget at vi hadde ulik sistepost på draget ble vi enige om å løpe hardt helt til startpost på de resterende intervallene.

På de tre siste dragene unngikk jeg de store idiotfeilene, men greide slett ikke å løpe slik jeg ønsket. For å greie å orientere slik jeg vil må jeg ta kommandoen i gruppa, og det greier jeg ikke når Olav og Gaute løper så offensivt og reint som i dag. Når jeg havner bak blir det fort til at jeg «jukser» litt – jeg har ikke en EGEN plan for strekket, er ikke på forskudd, sjekker ikke retning. Så kan man til gjengjeld kompensere ved å ha noen rygger å styre på. Men det lærer man jo ingenting av. Og jeg bommet jo som faen til tross for dette.

Tror jeg må prøve å heller bygge stein på stein før jeg kan forvente å løpe riktig teknisk når det er mange stressmomenter rundt. O-intervaller i overfart mot topp matching er den ultimate stressutfordring i så måte.

Irriterende å løpe dårlig, men fint å løpe i nesten helt bart terreng : )
Show comments (0)
 
Stafettøkt Linderudkollen (15/11/2016) Stafettøkt Linderudkollen (15/11/2016)