Stafettintervall Smistad (26/11/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Leinstrandmarka
Organiser: Ulf
Country: Norge
Distance: 9.04 km
Time: 60:41
Stafettintervaller med CP og Ulf. Ville reise kjerringa teknisk fra intervallene 15. nov. Oppgaven var å være seg selv nok. Ignorere de andre, gjøre disiplinert grunnarbeid hele veien.

Synes jeg gjennomførte oppgaven stort sett ganske bra. Var flink til å fokusere på meg selv, lot meg aldri affisere av hva de andre gjorde. Var også flink til å visualisere i forkant og dermed legge ordentlige planer, dog ikke helt samme nivå på de to siste dragene. Det største problemet er i grunn de unøyaktighetene jeg har. De fleste går på lav frekvens/unøyaktighet i kompassarbeidet (3, 9, 13), men noen går på at visualiseringene mine er litt for hastige og upresise (2, 24).

GPS-en ikke helt på topp i dag, har prøvd å få det til å stemme så bra som mulig. Fant ikke noen postdetalj på hverken femte eller 20. post. 18. post var vi ikke helt innom siden det var helsikes mye vindfall der.

Snødde bra, og var veldig vått i skogen. Ble dermed forferdelig kaldt, ikke bare i ekstremitetene. Ble også ganske så nummen i lårene. Det verste var uansett å skifte etterpå. Holdt på å få nervesammenbrudd der alt skiftetøyet mitt ble vått mens jeg sleit med å få både av og på meg klær. Ulf var heldigvis grei og kjørte meg hjem til døra <3
Show comments (0)
 
Stafettintervall Smistad (26/11/2016) Stafettintervall Smistad (26/11/2016)