Postplukk Børsåsen (04/12/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Børsåsen
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.63 km
Time: 71:42
Endelig fikk jeg kjørt ei ordentlig postplukkøkt igjen. Trente på å effektivisere o-teknikken.

Fikk ikke noen god start på økta. Til tross for at jeg startet o-delen først kl. 10 så var det veldig skumt inne i skogen. Sleit derfor veldig med å tyde kartet til tross for 1 : 7500. Greide ikke å orientere slik jeg ønsket når jeg måtte løpe hele strekk inne i det grønne.

Ser ut som en MP på femtepost. De to neste strekkene var helt jævlige med o-sko uten pigg. Generelt dårlig flyt og mye på etterskudd fram til tiendepost. Deretter noe bedring med enkelte gode strekk eller delstrekk fram t.o.m. 22. post. Dårlig flyt blant alle vindfallene de neste postene. MP på 31. post. Stemplet mellom høydepunktene. Tåpelig veivalg til 34. post. Var på etterskudd og agerte på instinkt da det kom et vindfall på tvers av slepet. Veivalget til 35. post var planlagt. Litt bedring på slutten av økta. Mer i forkant, effektiv og nøyaktig.

Klart bedre kompassløping i dag. Tok fram et Silva Race Jet som jeg egentlig hadde pensjonert, og synes det virret mye mindre enn det vanlige Moscompasset mitt. Hmm.. Greide ellers ikke å orientere slik jeg hadde satt meg som mål. Mye på etterskudd og dermed mindre kontant løping. Ikke det enkleste terrenget å forsøke å være på forskudd i, akkurat. I tillegg til å være ekstremt detaljert og ganske så tett så er bunnen svært krevende. Bra trening! Børsåsen 1 – Yngve 0.
Show comments (0)
 
Postplukk Børsåsen (04/12/2016) Postplukk Børsåsen (04/12/2016)