Stafettintervaller Køltjønna (03/12/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Køltjønna
Organiser: Ulf
Country: Norge
Distance: 10.05 km
Time: 66:41
Klassiske stafettintervaller med bra oppmøte. Kjørte fellesstart på alle dragene. Hadde mål om å drite i de andre og løpe som om jeg var ensam, samme som forrige lørdag. Noe snø, men ikke verre enn at det gikk fint å løpe. Hadde dog satt pris på sko med pigger eller litt gjenværende struktur under sålen. Ble mye glipptak i dag : S

Fikk lov å styre de fleste dragene. Det ble dermed ganske lett å fokusere på seg selv. Gikk dårligere de gangene jeg gjorde feil og/eller kom på etterskudd. Et eksempel er fjerdedraget, hvor dårlig retning til 15. post gjorde at jeg havnet sist. Valgte derfor et annet veivalg til 16. Var imidlertid udisiplinert nok til å følge etter Paul da han dro på venstresiden av den gule kollen ca. 150 m før posten. Veldig tett. Stien var også svært ymse. Feilstemplet på målposten (19. post). To ganske like høydepunkt med skrent her. Taklet stresset dårlig i denne situasjonen.

De andre dragene gikk bedre, selv om det er en del å plukke på. En gjenganger er dårlige retninger. Har liten tiltro til kompassarbeidet mitt (av god grunn atm). Blir en selvoppfyllende profeti. Må i tillegg kvitte meg med misser som på 13. og 14. post. Blir for sløvt.

Artig med nytt kart og terreng. Brukbar kvalitet, men sleit litt med å finne disse steinene.
Show comments (0)
 
Stafettintervaller Køltjønna (03/12/2016) Stafettintervaller Køltjønna (03/12/2016)