Stafettintervaller Remarka (10/12/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Remarka
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 10.36 km
Time: 78:50
Average HR: 152
Maximum HR: 171
O-intervall sammen med Paul, Martin, Øystein og Lars. Hadde satt meg som mål om ikke å forlate noen poster uten i det minste en grov plan for neste strekk.

Første draget var brukbart, men tapte mye på gaflinga på førstepost. Var i tillegg litt usikker her. Fant ikke detaljene jeg ville ha på veien. Så ingen av høydepunktene, og myrene var mye mer utydelige i og med at skogen var hogd ned. Resten av draget gikk greit.

Drag to er jeg ikke fornøyd med. Orienterte veldig grovt til førstepost. De to neste postene bra, men mistet kontrollen siste del av sistestrekket og stemplet først for tidlig. Manglet en ordentlig plan her.

På drag tre gjorde jeg en parallellfeil ifra start av og skjønte ingenting da jeg ikke fant igjen de svære høydeforskjellene jeg mente å se rundt meg. Klødde meg i hodet 15 sek før jeg hentet meg inn. Da jeg skulle krysse bekken ut fra posten ramlet jeg oppå et tre med all vekt på penis, som ble flerret opp. Gjorde jævla vondt der og da, men regnet med det bare var jeg som var drama queen som vanlig. Viste seg etterpå å være ganske ille, men fikk omsider sydd den ihop på St. Olavs i ellevetida på kvelden : ) Klokka stoppet visst i samme slengen, så mangler GPS-rute de påfølgende to minuttene. Resten av draget var ganske dårlig. Ikke på forskudd, og kjempet mye mot terrenget.

Drag fire gjorde jeg veldig mye riktig, selv om det fortsatt er litt å plukke på.

Drag fem var et steg tilbake igjen. Glemte bort målet jeg hadde satt meg på forhånd, og løp ut på flere strekk uten en plan. Ble dårlige gjennomføringer av det. Voldsomt med vindfall rundt de to postene lengst vest.

Det siste draget gjennomførte jeg i grunn i henhold til plan, men her var veivalget på langstrekket så håpløst idiotisk at det hjelper lite. Trøster meg med at jeg lurte med meg både Martin og Paul på samme veivalg. Lars og Øystein fikk ei svær luke, men greide nesten å hente inn begge. Like bak Lars i mål.

I sum misfornøyd. Foruten det femte draget greide jeg å gjøre det som var målet med økta, men opplevde aldri noen flyt. Kjempet mye mot skogen, hakkete løping. Terrenget atskillig grønnere enn det ser ut som på kartet.

Litt tung kropp, så det var ikke mange meterne jeg ledet i dag.
Show comments (2)
 
Stafettintervaller Remarka (10/12/2016) Stafettintervaller Remarka (10/12/2016)