Multiteknikk natt (17/12/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Mossemarka
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 9.26 km
Time: 85:09
Average HR: 127
Maximum HR: 140
Multiteknikkøkt fra skihytta i Mossemarka. Kompassrunden først, deretter postplukk. Gikk fullstendig i dass. Sitter igjen med den følelsen jeg inniblant har etter økter hvor retningene overhodet ikke stemmer; at kompasset er som placebo-medisin, det funker når du tror det skal funke. Hvis ikke blir det konsekvent feil. Klarer ikke å finne noen forskjell i metodikken på når jeg treffer og når jeg løper 30 grader feil. Løp jo stort sett ganske beint. Unntakene er strekk hvor jeg forsto at jeg var noe skeiv, og prøvde å korrigere.

Ble bare mer og mer rasende og nedbrutt på kompassrunden. Skrek meg hes der jeg løp rundt og bannet. Tok meg en pause etter denne runden for å greie å starte på ny frisk. Feilet imidlertid på både tolvte og trettende, og da forsvant all selvtillit igjen. Unngikk riktignok noen store feil etter dette, men merket at konsentrasjonen gradvis ble dårligere ettersom jeg begynte å gå litt (nærings-?)tom.

Vet ikke om jeg lærte noe av dette. Virker helt bingo om kursen er riktig eller 30 grader feil. Ser ikke noe mønster sett opp mot hvordan jeg gjennomfører arbeidsoppgavene.
Show comments (0)
 
Multiteknikk natt (17/12/2016) Multiteknikk natt (17/12/2016)