Stafettintervall Trolla (18/02/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Trolla
Organiser: Martin
Country: Norge
Distance: 10.69 km
Time: 74:07
Average HR: 152
Maximum HR: 166
O-intervall med Martin. Vi løp de tre første dragene mot hverandre, de to siste individuell start. Skulle jobbe videre med å ha en plan for strekkene. Visste det kunne bli krevende, selv om jeg faktisk aldri har løpt i dette terrenget før.

Startet dårlig med småbomming på de to første postene. Hadde ikke en klar nok plan og tok også litt tid før jeg kom inn i karttegninga. Siste del av draget greit.

Martin startet ut et halvminutt foran på intervall to. Han bommet på første og jeg løp forbi. Kan se ut som jeg ikke var helt innom åttendeposten, selv om jeg mente jeg var sør for høydepunktet. Valgte en trygg inngang til niende for å få med meg steinene, men så ingen av dem. Traff imidlertid rett i gropa. Siste også fint.

Martin med 30 sek forsprang på tredjedraget også. Tok ham mer eller mindre igjen til 11. post, og fikk luke etter hvert. Ingen ordentlige feil, men synes jeg burde greid å være mer på forskudd. Det o-tekniske var ikke mer utfordrende enn at jeg burde klare det.

De to siste dragene løp jeg alene. Begynte å bli seigt i motbakkene, men gjennomførte bra teknisk det fjerde draget. Derimot irritert på meg selv for at jeg rotet det til på det siste draget. Mistet helt retninga til 20. post, tok et idiotisk veivalg til neste, samtidig som ei upresis visualisering gjorde at jeg gikk på en snurr utpå myra. Veldig usikker på 23. post, men var riktig. Til 24. løp jeg bra første halvdel, men da jeg skulle krysse elva mistet jeg kartet da jeg hadde klatret opp stupet og måtte ned i elva å hente det igjen. Tapte nok 45 sek på dette. Den siste biten unngikk jeg feil, men burde forenklet bedre. For hakkete løping og dårlig terrengfølelse. Fantes ingen stein på 25. post.

Litt misfornøyd med egen innsats. Er ikke flink nok til å ta ut de viktigste detaljene på strekket, og da blir planene for diffuse og usikre. Skyldes nok delvis at jeg har lite teknikktrening å flyte på.
Show comments (0)
 
Stafettintervall Trolla (18/02/2017) Stafettintervall Trolla (18/02/2017)