O-intervall Vådalmarka (23/02/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Vådalmarka
Organiser: Jo
Country: Norge
Distance: 7.89 km
Time: 56:05
Average HR: 153
Maximum HR: 166
O-intervaller i Vådalmarka. Hadde kommet en del snø, men gikk fint i granskogen. Mer å jobbe mot i den åpne/unge skogen. Fokus på planlegging.

Nokså godt fornøyd med det første draget, men gikk ikke an å holde så voldsomt høyt tempo. Drag to også brukbart, med unntak av sjettepost, hvor jeg feilstempla (mener postdetaljen ligger på undersiden av kurven).

Startet tredjedraget et stykke nedi bakken for å få hjertepumpa i gang. Valgte safe veivalg til tiendepost. Krysset bekken for tidlig mot ellevte og fikk litt ekstra grønt.

Drag fire var bra, selv om det ikke var så krevende. Femtedraget dagens dårligste. For dårlig plan for selve postringen på 17. post. Ramlet og smelte hodet i en stein mot 18. post, så ble litt svimmel og mistet fokus. Ufullstendig plan til 20. post, dermed dårlig flyt. Hva som skjedde på 21. post vet jeg ikke helt, eller GPS-en gir jo svaret, men... dere skjønner hva jeg mener ; ) Mener jo jeg klatret 5 høydemeter, men kartet var visst ikke enig. Får vel være uenig om å være enige...

Tok meg sammen på det siste draget. Godkjent.

Mesteparten er brukbartt, men feilene kommer som regel når planene mine er ufullstendige.
Show comments (0)
 
O-intervall Vådalmarka (23/02/2017) O-intervall Vådalmarka (23/02/2017)