Langdistansetest (forkortet) (19/03/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Vånga
Organiser: Norsk Orientering
Country: Sverige
Discipline: Langdistanse
Distance: 10.44 km
Time: 59:32
Average HR: 162
Maximum HR: 170
Langdistanse. Fikk lov til å løpe en time hardt, noe som tok meg til 17. post. Siden løypa skulle være litt Estland-relevant prøvde jeg å angripe den deretter. Retning i sentrum. Strategien var å tråkle seg fram nokså rett på, med mindre det var åpenbart at man skulle løpe rundt.

Viste seg at det lønte seg å løpe rundt litt flere steder enn jeg hadde trodd. Både til andre- og fjerdepost var det noe raskere rundt på sti/vei. Jeg tapte generelt veldig mye i starten. Klarte ikke å lese kartet til førstepost, så måtte stoppe opp og ta det veldig piano. Ut av posten var det et reint helvete, og både ramlet og satte meg fast i machete-hugd skog. Tapte også på å løpe opp bakken der den var brattest. Dårlig retning til tredjepost. Forferdelig retningsfeil over myra mot fjerde også. Skulle løpe unna noe vindfall, og korrigerte aldri på nytt. To minutter bak tet allerede på fjerdepost.

Hadde da kommet inn i løpet i det minste løpsteknisk, så farta var litt bedre. Dessverre var retningene fortsatt dårlige... Klarer ikke få meg selv til å ta ut nøyaktige kompasskurser steinete og rufsete terreng. Bedre når terrenget blir litt lettere framkommelig og åpent. Ser at når jeg klarer å løpe ganske beint har jeg stort sett bestetider. Fem av dem i dag. Dessverre ingen på langstrekk : (

Mye å plukke på her, men tar med meg at farta er ganske bra, og at jeg kunne løpe en time hardt uten at kneet ble noe problem. Lå på andreplass, 2'13'' bak Olav på 17. post, hvor jeg ga meg. Høres jo ikke så ille ut.
Show comments (0)
 
Langdistansetest (forkortet) (19/03/2017) Langdistansetest (forkortet) (19/03/2017)