Stafettintervall Børsåsen (25/03/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Børsåsen
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 7.27 km
Time: 50:08
Average HR: 151
Maximum HR: 168
O-intervall på Børsåsen. Ville ta med meg det gode jeg gjorde i går, nemlig å ha gode planer, og gjennomføre dem deretter. Hadde smeltet enda mer snø siden i går, så var ikke stort igjen i skogen ^___^

Gaflinga var av typen KM stafett Nordland, dvs. tre forskjellige løyper. Ble klar over det først etterpå. Det første draget ble det bestemt at vi skulle løpe direkte fra én til tre, fordi ei gafling hadde andrepost utenfor kartet : S Store gaflingsforskjeller. Tror jeg var den eneste med mi gafling/løype, så løp mye alene. Inn i tredjepost hadde jeg «egentlig» full kontroll, men begynte jeg å stusse da jeg kom ned i myra, og det var en tydelig bekk som gikk ned der myra var, og det i tillegg var en skarp kant til høyre for meg. Kan ikke forstå at kartet var det beste her. Gikk derfor fra å være først til sist.

På drag to ramlet jeg og slo meg på vei til startpost, så sleit litt med å løpe det neste minuttet. Havnet bakerst, og tok ikke tilstrekkelig kontroll over egen orientering. Trodde jeg var nærmere enn hogstfeltet, og gjorde dermed en følgefeil inn mot posten. MP. Forsto lite ut av posten, så mistenkte at jeg hadde feilstemplet, men valgte å fortsette. Hadde kort gafling i starten, men greide ikke utnytte den. Da jeg hadde lang gafling på slutten fikk dermed Martin ei stor luke. Fikk aldri med meg stien til tiende, så skjønte lite og gikk på en bom.

På drag tre gønnet jeg på med mitt eget veivalg, og fikk luke. Bra fram til 14. post. På 15. post nølte jeg veldig inn i posten, da kurvene helte motsatt vei av det jeg hadde forventet (posten var helt i kartkanten, så dermed ikke at det var en kolle også på sørsiden av posten). Hadde fortsatt teten, men de andre kunne løpe på ryggen min de neste strekkene, og da jeg satte meg fast til 17. post kom Jo forbi. 15. post ble skjebnesvanger...

Var bestemt på å gjøre en skikkelig jobb på det siste draget, som viste seg å være ugafla. På grensa til overtent. Tok kommandoen og eget veivalg til 18. post, og lå først resten av draget. Fikk ryggen fri mot 20. post ved å finne «gode» traséer og være litt sterkere fysisk enn de andre. Godt fornøyd med hele draget. På forskudd, gjorde det enkelt og var konsentrert. Et halvminutt foran Martin og Jo, som var nærmest.

Misfornøyd totalt sett. Blir ofte litt for gira på å løpe fort, og tillater meg å løpe fra kartet. Når jeg da støter på områder hvor kartet er litt tvetydig blir jeg veldig sårbar for å gjøre parallellfeil. Velger i grunn samme taktikk hele veien, å løpe offensivt for teten og male på hele veien. Tror jeg vil prøve også litt andre varianter neste økt for å utvide registeret mitt litt.
Show comments (0)
 
Stafettintervall Børsåsen (25/03/2017) Stafettintervall Børsåsen (25/03/2017)