Stafettøkt Lajavangu (14/04/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Lajavangu
Organiser: DOF
Country: Estland
Distance: 9.07 km
Time: 49:19
Stafettøkt sammen med danskene. To drag på ca. 20 min. Fellesstart første intervall, jaktstart ut ifra forhåndsbestemte tider på drag to. Hadde som mål å være selvstendig og greie å gjennomføre mine vanlige o-tekniske rutiner.

Jeg synes det startet bra. Lå langt framme og følte meg tilpass med situasjonen. Ledet på tredjepost, og løp prikkfritt på retning mot fjerde. Plutselig passerte det en masse folk, samt at noen med mye kortere gafling kom foran. Ble litt stresset og var for unøyaktig både i plan- og retningsarbeidet mot femte, og tapte 5-10 sek på en unødvendig sving ute på hogstfeltet før posten. Deretter greit inntil jeg skulle ta min sistepost (hadde her egen, kort gafling på posten nede i myra). Løp unødvendig langt til venstre, og fant en veldig dårlig trasé både inn og ut av posten. Helt jungel. Den superkorte gaflingsvarianten min ble dermed bare 10 sek raskere enn den de andre hadde : (

På drag to gikk jeg ut sist, 1:20 bak, sammen med Jon (som løp «kontrollert»). Fikk øye på Magne (startet 15 sek foran) inn i førsteposten, da han bommet litt. Ble gira og hadde ikke visualisert postringen på andrepost godt nok. Var derfor ikke sikker nok til at jeg turte løpe forbi posten på myra uten å sjekke koden. 15 sek tapt. Kjente meg nå veldig på hæla. Gønnet på retning mot tredje, men skjenet ut etter veipassering, og løp opp i feil søkk. 25 sek bom, og ble passert av Jon. Jeg var nå så rasende at blodet mitt fosskokte. Dette førte til hodeløs løping mer eller mindre resten av løypa. Holdt meg ikke til rutinene mine i det hele tatt. Soleklar stryk.

Mye bom i dag, men tror egentlig jeg er god nok til å løpe temmelig feilfritt teknisk. Problemet er nok mer topplokk-lokalisert. Mentalt så takler jeg ikke det å komme på defensiven, spesielt ikke overfor løpere jeg mener jeg bør slå. Når jeg så gjør mer markante feil blir jeg vanvittig sint på meg selv og jeg klarer ikke å legge feilen bak meg, slik jeg ville ha gjort i et hvilket som helst individuelt løp.
Show comments (0)
 
Stafettøkt Lajavangu (14/04/2017) Stafettøkt Lajavangu (14/04/2017)