VM-uttaksløp mellom (13/05/2017)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Voorepalu
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.44 km
Time: 35:16
Planen for dagens løp var å finne den riktige balansen mellom å være offensiv og å unngå å stresse. Mest opptatt var jeg av å ikke gå på slurvefeil med retninga. Alltid ta ny kurs ved avvik/retningsendring, ut av post osv. Stoppe tidlig ved usikkerhet.

Allerede til førstepost kom dagens store blemme. Kom opp på den første ryggen og syntes det var veldig åpent, så tenkte jeg måtte være på det grønnstripede området. Fortsatte videre og trodde jeg passerte på høyre side av fordypninga, og korrigerte for å treffe stien. Den fant jeg naturlig nok ikke, og havnet inni tett skog (det hvite på kartet). Skjønte ikke hva som hadde skjedd annet enn at jeg måtte ha havnet til venstre for stien. Tapte 25 sek på kukstykket.

Dårlig trasé til andre- og tredjepost. Også 6.-9. dårlig gjennomført. Så noen brukbare strekk, uten at farta er noe voldsom. Litt halvveis inn mot passering. Etter runding løp jeg greit, men ble litt mye sikksakk til 16. post (vises dårlig på ruta, som er fra GPS-enhet som kun registrerer hvert sjette sekund).

Ikke fornøyd med gjennomføringa, men samtidig er det ikke direkte dårlig teknisk heller. Derfor veldig skuffet over at jeg blir smadret av ikke bare de beste, men de nest beste også. Trodde jeg var en god del bedre enn dette.
Show comments (0)
 
VM-uttaksløp mellom (13/05/2017) VM-uttaksløp mellom (13/05/2017)