Trondheim Open dag 2 (27/05/2017)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Estenstadmarka-Siimsåsen
Organiser: Wing OK
Country: Norge
Discipline: Forkortet lang
Distance: 9.71 km
Time: 53:48
Trondheim Open dag 2, forlenget mellomdistanse. Å ha en ordentlig plan for strekkene var min oppgave i dag. Lyktes vel ikke helt med det. Bruker for lang tid på å bestemme meg, og kommer dermed på etterskudd gang på gang.

Til førstepost er jeg for ubesluttsom når jeg kommer ut i hogstfeltet. Tenkte først å løpe stien på sørsida, men innså at det ble for langt fra der jeg var, så fortsatte på en rett-på-variant. Inn i posten stoppet jeg opp for tidlig og klødde meg i hodet en 15 sek. Gikk i surr med søkkene. Merkelig feil å gjøre.

Fikk ikke noen direkte god følelse til andrepost heller, og hadde ikke lagt en plan for hele langstrekket da jeg forlot posten. Først halvveis bestemte jeg meg for å løpe rundt den svære dalen, mest fordi jeg mistenkte at skogen i klatrebakken opp ikke var direkte hvit, slik den var tegnet. Var veldig usikker på valget, men ut fra strekktidene ser det ikke ut til å ha vært direkte dumt iallfall.

Dårlig gjennomføring til femte, men godt fornøyd med de neste tre strekkene. Var masse vindfall der jeg rundet høyden inn i sjette, vet ikke hvor de andre løp. Niende var brukbar, men kan se ut som det var litt unødvendig mye vingling pga. vindfall. Til tiende fant jeg ingen brukbare rundt-alternativ, så da løp jeg bare rett på. Stoppet visst klokka i 3 min opp bakken, men løp ganske direkte uansett. Har bare beste strekktid med noen sekunder, så har nok ikke funnet beste trasé hele veien.

Ellevte gikk fint, og resten var mest gamp. Formen er ikke stort å skryte av, men dagsformen var høvelig bra, så da blir det ikke så ille. O-teknisk ikke helt fornøyd. Klarer ikke å ha så gode planer som jeg tar mål av meg å ha, og havner for ofte på etterskudd. Overrasket over å vinne med så mye.

Var vel kanskje ikke så mye som lignet på mellomdistanse ved løypelegginga, men gidder ikke klage over det. Synes det var morsomt med noen gode langstrekk. Estenstadmarka er brutal, men koste meg på o-løp igjen i dag!
Show comments (2)
 
Trondheim Open dag 2 (27/05/2017) Trondheim Open dag 2 (27/05/2017)