Trondheim Open dag 3 (28/05/2017)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Fuglmyra
Organiser: Wing OK
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.07 km
Time: 26:33
Trondheim Open, dag 3. Kort mellomdistanse. Fokuserte på å være mer effektiv i det o-tekniske arbeidet og være mer besluttsom. Var forventet på at det kom til å gå tungt fysisk med to løp i beina.

Siden startpost var på tidsstart var det vel ingen som løp raskeste veivalg til førstepost. Jeg valgte å ta av stien nokså tidlig, men tror det er like bra å følge den helt til svingen. Andrepost bra, litt nøling inn i tredje. Var ikke på forskudd, men bestemte meg raskt for veivalget til fjerdepost. Traff dog ikke helt med traséen inn i posten.

De neste strekkene gikk brukbart. Vanskelig å få noen flytfølelse når vegetasjonen jobber såpass mot deg. Både til sjette og sjuende valgte jeg innganger som reduserte risiko både for å bomme og å treffe på vindfall.

Utgangen fra sjuende følte jeg ga seg selv. Tar bare ett minutt før du er under kraftlinja. Mer usikker på andre halvdel, men valgte å løpe ganske lenge på sti for å spare høyde. Bra valg, og godt gjennomført. Vurderte høyre og venstre som likt til niende, men høyre hadde bedre inngang, så gikk for det. Til tiende valgte jeg å løpe til høyre for husene, men her lå det to svære grantrær over stien som jeg måtte klatre over. Tapte 10-15 sek på dette. Umulig å forutse, men burde uansett løpt høyre ut fra posten i stedet for å løpe så direkte som jeg gjorde.

Brukte gampepartiet til å lese inn siste del av løypa, og hadde nok fint kunnet løpt resten på karthusk. Bra planer, godt gjennomført.

I sum et godt løp selv om kroppen var litt tung. Teknisk var det nok mitt beste løp i år. Finner ikke de beste traséene overalt, og tar feil veivalg til tiende, men mye bra. Var mer besluttsom i dag enn i går. Gikk litt kjappere i topplokket, selv om jeg stadig ikke greier å være ordentlig på forskudd hele veien.

Viktig seier å greie å lede løpet fra førstepost til mål ; )
Show comments (0)
 
Trondheim Open dag 3 (28/05/2017) Trondheim Open dag 3 (28/05/2017)