Verdal todagers, jaktstart (11/06/2017)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Leirsjøen
Organiser: Verdal OK
Country: Norge
Discipline: Forkortet langdistanse
Distance: 10.49 km
Time: 60:50
Jaktstart ut fra tidene i går. Løp rolig da, så gikk ut drøye sju minutter bak, med begrensede muligheter for å avansere noe særlig.

Ønsket inderlig å få til ei hardøkt hvor jeg løp med ordentlige planer for strekkene, noe jeg slett ikke fikk til på fredag. Løste førstestrekket brukbart, og hadde planen for langstrekket klar. Så i grunn ingen gode alternativ til mitt veivalg. Taper ett minutt til Paul, skjønner ikke helt hvordan. Vet at jeg ikke traff med traséen opp kneika, men gikk definitivt ikke SÅ mye tid der. Andrepost bra, men fraværende kurs ut av posten. Beste veivalg til fjerdepost.

I phi-sløyfa hadde jeg niendepost først. Slapp meg selv for langt ned inn i sjette-/tiendepost første gang, taper 15 sek. Sløvt. Resten av phi-sløyfa orienterte jeg offensivt og presist.

Mot 11.-post hadde jeg opprinnelig tenkt venstre, men hadde ikke fått studert strekket veldig godt. Var disiplinert og stoppet opp ut av posten for å virkelig veie de to alternativene opp mot hverandre. Falt til slutt ned på venstrevarianten fordi lia ned fra toppen på høyreveivalget så for stygg ut. Viste seg å være litt tettere og våtere nedi søkket jeg løp opp mot myra enn jeg hadde ventet.

Tolvteposten var siste litt krevende strekk, men postdetaljen var veldig åpen og enkel, så var nærmest umulig å bomme. Resten av løypa var mest løping, men unngikk å slippe meg nedpå og slurve teknisk. Så plutselig Stian foran meg inn i 14. post, og slo ham gjennom et bedre veivalg til sistepost. Godt å ta seg ordentlig ut. Hadde vært en fordel å få løpt litt sammen med andre løpere i dag, for det gikk fryktelig tungt fysisk. Fornøyd med avslutninga mi, og løpet som helhet. Håper å få formstigning med noen rolige dager nå.
Show comments (0)
 
Verdal todagers, jaktstart (11/06/2017) Verdal todagers, jaktstart (11/06/2017)