O-intervall Spira (15/07/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Rauvatnet-Reinfjellia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 13.69 km
Time: 79:38
O-intervall på nytt kart! Langdistanse-relevant, så løp på 1 : 15 000. Arbeidsoppgavene de samme som i går; lage gode planer for langstrekkene og gjennomføre disse med høy grad av nøyaktighet.
Sleit litt med å lese kartet det første draget, og dette hemmet flyten litt. Gikk bedre ettersom jeg ble vant med det. Femteposten det klart største tidstapet. Det andre og det tredje draget er jeg veldig godt nøyd med. Artig å få ting til å stemme. Den fjerde intervallen var også veldig morsom, spesielt 13. og 14. post. Ble dessverre noe nøling inn i den presumptivt enkle 15. posten. Drag fem gikk bra foruten 21.-strekket, hvor jeg ikke hadde noen fullstendig plan og basket gjennom unødvendig mye grønt. På det siste draget brukte jeg litt tid på å komme meg inn på kartet og planlegge førstestrekket, men deretter bra. Tapte riktig nok noen små sekunder på å forlenge sisteposten fra venstre.

Totalt sett godt fornøyd. Ikke så ofte jeg greier å løpe 70+ min uten å gjøre feil større enn 10-15 sek. Veldig artig økt til tross for seks grader og regn. Supert kart! Av respekt for synfarer Ole Morten syntes jeg nesten at jeg måtte bruke de to oddene, da de neppe vil bli brukt under løp ; )
Show comments (0)
 
O-intervall Spira (15/07/2017) O-intervall Spira (15/07/2017)