Avbrutt langdistanse (23/07/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Ytteren-Risfjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 9.99 km
Time: 61:57
Langdistanse på 1 : 15 000. Hadde som oppgave å ha gode planer for strekkene.

Startet veldig dårlig. Gjorde en grell parallellfeil til førstepost og greide naturlig nok ikke å finne postdetaljen. Tenkte kartet måtte være feil og stemplet og fortsatte mot neste post. Syntes jo det var veldig langt ned til andre : S

Fikk ei ordentlig veivalgsnøtt til fjerdepost, og var ikke på forskudd. Brukte litt tid på å bestemme meg, derav den ulogiske postutgangen. Burde ha snudd og løpt tilbake der jeg kom ifra. Fikk blodsmak i munnen i bakkene opp mot fjerde, men greide å samle meg såpass at jeg unngikk å gjøre noen o-tekniske feil.

Gode veivalg til sjette- og sjuendepost, i det hele tatt bra gjennomført fram til 13. post. Sleit riktignok litt med å være på forskudd i starten av flere strekk. Dessverre rauk sålen på den ene skoen min inn i 13. post, og foten min forsvant delvis ut av skoen. Fortsatte i første omgang, men innså etter hvert at det ikke var verdt å pådra seg noen unødvendige skader ved å løpe med en ødelagt sko, så ga meg etter fullført 14.-strekk. Tapte nok et halvminutt på veivalget mitt den første delen av strekket. Burde dratt ned tidligere og brukt den utydelige stien ned mot hogstfeltet. Ble mye gaupland der jeg sprang.
Show comments (0)
 
Avbrutt langdistanse (23/07/2017) Avbrutt langdistanse (23/07/2017)