MNM stafett prøveløping (27/08/2017)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Storlivollen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Distance: 8.42 km
Time: 50:11
Prøveløping av MNM stafett sammen med Ulf og Martin. Starten gikk kvart på åtte, kroppen sånn passelig råtten. Løpsbetont innledning. Vet Ulf normalt åpner veldig hardt, så prøvde å ta teten slik at jeg kunne ha kontrollen selv. Hadde den korteste gaflinga, og hadde ei luke på andreposten. Løp bra de neste strekkene.

Etter passering av elva fikk jeg ikke ting til å stemme, og tapte nok en 10 sek på nøling og sikk-sakk-løping. Var fortsatt alene, og prøvde å trykke på i det sugende terrenget. Dagens store bom kom på niendepost, hvor jeg fikk det for meg at jeg skulle ned to kurver ifra den åpne myra jeg tangerte før posten. Da jeg ikke traff posten begynte jeg å lete enda lenger ned. Huff... Bommet 1'15'' her, og ble så vidt passert av Ulf.

De neste postene var temmelig enkle, men tunge. Syntes jeg var smart som valgte å dra venstre ved elvepasseringa, men burde løpt enda lenger venstre og unngått den bratte, grønne lia. Tapte 10+ sek til Ulf her. Klarte å spise inn noen små sekunder opp bakkene før vi skiltes på veivalget over Storlivola. Burde kanskje tatt stigninga opp til stien litt mer gradvis, men ellers godt gjennomført. Inn i posten kom Ulf løpende fra venstre. Han hadde økt luka fra fem til ti sekunder på å løpe rett på.

Tok innpå på de siste strekkene, men endte et par meter bak i mål. Artig å måle seg mot andre igjen, og kult med stafettøkt. En lettelse å se at jeg greide å matche Ulf på det som kjentes som en tung dag. Helga ga i det hele tatt mersmak; bestemte meg for å delta på NM-uka likevel ^___^
Show comments (0)
 
MNM stafett prøveløping (27/08/2017) MNM stafett prøveløping (27/08/2017)