NM mellomdistanse finale (09/09/2017)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Moltemosen
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.89 km
Time: 34:49
NM mellomdistanse. Kjente meg i god balanse før start. Hverken for offensiv eller for defensiv, og beina kjentes nokså brukbare ut.

Ei intensiv åpning på løypa. Fikk de to første postene fint, og lå på tredjeplass på andrepost, noe jeg ikke akkurat har for vane å gjøre så tidlig i løpet. Fant en dårlig trasé til tredje, men fjerdestrekket gjennomførte jeg bra. Ikke like fulltreff med trasévalgene til femtepost, men hadde likevel følelsen av å endelig ha fått til ei bra åpning på en mellomdistanse.

Til sjuendepost valgte jeg nok ikke beste veivalg, men var så fristende å bare fortsette i samme retning gjennom posten. Offensiv mot åttende, men var for unøyaktig inn i posten og bommet 10 sek. Lå på tredjeplass ved meldepost på niende.

Hadde ingen plan for tiendepost da jeg startet på strekket. Ramlet før jeg passerte veien og mistet retninga, men visste hvor jeg krysset elva. Hadde kontroll fram til jeg krysset den gule hjelpekollen, men så har jeg uten å ha enset det brått endret kurs. Sjekket ikke kompasset, så fikk som fortjent. Løp etter hvert ut på stien i bakkant for å hente meg inn. To minutt bom, forsto at løpet var kjørt.

Ut av posten var ikke hodet helt tilstede i nåtid, var mer opptatt med å finne en eller annen motivasjon for å løpe bra resten av løpet. Fant ut at det å bevise for meg selv at jeg er god nok for medalje ville være motivasjon god nok. Etter en dårlig utgang fra tiendepost løp jeg resten av strekket godt, og fortsatte bra inn til runding.

Var offensiv ut av passering, og har bestetid til både 15. og 16. post. Til 17. post løp jeg imidlertid dårlig, og til sistepost fant jeg verdens dårligste trasé og tapte over 10 sek. Synes jeg burde klart å avansere til topp 10, men jaja, det sto nå ikke om liv.

Får satse på mer høydekurver å lese på i morgen : )
Show comments (0)
 
NM mellomdistanse finale (09/09/2017) NM mellomdistanse finale (09/09/2017)