Mellomdistanse Lunde (29/03/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Lunde
Organiser: FSK
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.57 km
Time: 39:08
Average HR: 165
Maximum HR: 187
Mellomdistanse i naboterreng til EM-uttaksløp lang. Topp løype og kreppapir ute. Ville la o-teknikken styre farta og få inn litt o-teknisk selvtillit. Fikk det til å sitte bra på oppvarmingskartet, og hadde en fin følelse før start.

Fikk en sånn type strekk jeg avskyr til førstepost, men kursen var bra og jeg plumpet nedi posten uten egentlig å ha kontroll med noe før jeg kom dit. Greide ikke å forstå kurvene rundt andreposten, så skjønte ikke hvor posten skulle sitte. Gikk et halvminutt her. Ombestemte meg og kjørte venstre til tredje, men dårlig passering av den siste skrentrekka. Veivalget og gjennomføringa til femte var heller ikke den beste. Til sjette greide jeg ikke å tyde at det gikk skrenter langs veien, trodde det var sidelinja. Tapte 20 sek på veivalget her. Feilstemplet på sjuende, men har løpt forbi posten på vei ut. Dumt veivalg til åttende, men ikke så mange sekunder tapt. Tok seg opp etter dette. Brukte kompasset mer aktivt og kunne utnytte fysikken mer. Pustet lettet ut da jeg gikk rett i 14. post, her har visst mange bommet. Mer teknisk igjen etter dette. Tidstap inni ringen på både 15. og 17. Idiotisk utgang fra 18. post. Var ikke på forskudd og fikk et innfall om å fortsette i samme retning som jeg var på vei. Tapte 50 sek inni postringen på 19. post, fikk ikke grep om kartet der. Resten ok.

Føler det helt klart var et steg i riktig retning sammenlignet med i går, hvor jeg ikke fikk noe flyt i det hele tatt. Blir jo likevel veldig mye tidstap totalt sett. En del hadde jeg nok unngått om det var skjermer ute, men andre steder har jeg rett og slett ikke et klart nok bilde av postringen når jeg kommer dit. Utrolig vanskelig å komme på forskudd i dette terrenget, særlig med ei så intensiv løype. Men dæven så morsomt det var å løpe! Som jeg har savnet dette det siste halvåret.
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Lunde (29/03/2018) Mellomdistanse Lunde (29/03/2018)